Hyvä ja huono aika

Tässä oli alunperin hieman realistisempi foto, joka ei kuitenkaan osalle lukijoista kelvannut.

Esipuhe:

Olen elänyt mahtavan kamalan elämän, siihen sopii sekä hyviä että pahoja aikoja niin kuin varmaan kaikilla muillakin ihmisillä. Jos otetaan kaava, jossa lasketaan oma aikuisikä, niin siitä ajasta mulla on totaalisen huonoa aikaa seitsemän ja puoli (7,5) vuotta. Se on se aika, jonka olen asunut naisen kanssa saman katon alla.

Kaava (PÄIVITETTY HUHTIKUUSSA 2016) :

54v (mun ikävuodet) - 18v (lapsuus ja nuoruus) = 36 vuotta aikuisena.
Kun tästä vähentää sen ajan, minkä olen asunut samassa taloudessa naisen kanssa (7,5v), saan lopputuleman, että olen pystynyt asumaan aivan omilla ehdoillani 28,5 vuotta. On todettava, että minua surettaa ne menetetyt 7,5 vuotta muuten ah niin täydellisestä ihmiselosta.

Sitten kun vielä tuosta ajasta vähennetään sekalaiset seurustelusuhteet, joita voisi olla yhteensä ehkä vuosi, korkeintaan puolitoista, saan lopputulemaksi, että todella hyvää aikaa mun aikuiselämässä on ollut noin 27 vuotta vähän laskutavasta (mikä sitten lasketaan seurusteluksi?) riippuen.

Loppuyhteenveto:

Olen käytännöllisesti katsoen neitsyt, koska irtosuhteita, joita niitäkin on hyvin vähän, en tähän mukaan laske. Nyt olisi aikuista neitsyttä, siis poikuutta, tarjolla innokkaalle kouluttajalle! 💋