10. marras, 2022

Suomi - paras ja typerin maa

Suomi – paras ja samalla miltei typerin valtio maailmassa

Poliittinen tahto menee terveen järjen edelle: asiantuntijat tutkivat ja kertovat tuloksen, jonka alan kouluja käymätön poliitikko (ministeri) tyrmää.
Esimerkkinä THL:n rokotussuositukset vs Krista Kiuru. Kiuru on valtiotieteiden maisteri ILMAN terveysalan opintoja.

Suomesta ulkomaiden kehitysapuun annettu ja yhä annettava rahamäärä on kokoluokkana niin valtaisa, että sillä saataisiin monet puutteelliset asiat kuntoon täällä Suomessa. Saataisiin lisää hoitajia ja heidän palkkausasiansa kuntoon, saataisiin lisää resursseja poliisille (nouseva katujengirikollisuus, Euroopan suurimmat nuorten huumekuolemat jne), saataisiin kodittomille asuntoja jne yms.

Vaan mitä tekee hallitus: syytää lisää rahaa ulkomaille, jotta poliitikot itse näyttäisivät maailman silmissä hyviltä ihmisiltä. Todellisuudessa puolet maailmasta ivanauraa suomalaisille selän takana. Muu maailma on siinä aivan oikeassa, me suomalaiset olemme todella sinisilmäisen typerää porukkaa. Ne ulkomaille suunnatut rahat menevät isolta osin korruptioon, lahjontaan, suoraan maiden diktaattoreille ja asevoimille, ei pienten ihmisten hätään. Suomi maksaa ja maailma nauraa. Niin nauran itsekin, tosin raivosta.

Suomi kieltää turpeen ja kivihiilen käyttämisen energialähteenä. Samoin on harkittu jopa puun polttamisen kieltoa, koska ilmasto siitä muka saastuu ja näistä atomin kokoisista päästöistä ilmasto lämpenee. Paskanmarjat! Suomen puun poltolla ei ole hyttysen pierun verran vaikutusta yhtään mihinkään! Verratkaa Intian, Kiinan, Yhdysvaltojen ja monien muiden maiden päästöjä Suomen päästöihin ja YMMÄRTÄKÄÄ ja SISÄISTÄKÄÄ LUKEMANNE!

Venäjä hyökkää muihin maihin ja kiristää koko muuta maailmaa oman energiansa myymisen keskeytyksellä, kuten on jo osin keskeyttänytkin. Mm. Suomi ei saa enää itänaapurista sitä määrää energiaa, millä Suomi pärjäisi. Ja mitä tekee Suomi? Kieltää ikiaikaisten kotimaisten energiamuotojen käyttämisen, koska ympäristöaktivistit kertovat, että niin tulee tehdä. VMP!

********
Olen niin raivoissani, että nyt on pakko keskeyttää tämä kirjoittaminen. Jatkoa seuraa tuonnempana.

-pensselsson-