27. tammi, 2022

Euroopan uusi sota

Nyt kun Eurooppa on sodan uhan alla, niin mulla on suunnitelma, joka pelastaa Suomen kansan idän jättiläisen ikeen alle joutumiselta: Suomi hyökkää Ruåtsiin ja valloittaa hurrinmaan!

Kun vajaan viikon kuluttua hyökkäyksen alkamisesta Ruåtsi antautuu ehdoitta, niin Suomi ottaa hurrien eloonjääneet sotilaat meidän armeijaamme ja vie länsinaapurin miehet meidän itärajalle ihmismuuriksi ja mahdolliseksi tykinruoaksi. Kun idän jättiläinen näkee ruåtsalaiset asepuvut omalla länsirajallaan, se purskahtaa nauruun, jättää koko hyökkäysmanooverin suorittamatta ja lähtee datsoihin votkalle.

Toki me finskit voisimme laittaa ennen Ruåtsiin hyökkäystä hurrinmaalle kansalaiskyselyn, että jos ruåtsisotilas haluaa ilman verenvuodatusta liittyä vapaaehtoisesti Suomen armeijaan, annetaan hänelle rynnäkköpyssyyn kovia patruunoita. Vankeina meidän armeijaan liitetyt eivät saa kuin korkeintaan räkäpäitä, etteivät vaan vahingossakaan ammu itseään nenään tai toisiaan pyllyyn. Luultavasti pyllyyn, onhan kyseessä ruåtsalaiset.