25. touko, 2021

Tapahtuma peruttu

Tää on näitä Musta tuntuu -juttuja, pelkkää olettamusta siis:
Luulenpa, etten oo kauhean väärässä miettiessäni, että jotkin päättäjät saavat isojen markettien ja keskusliikkeiden pöytien alta muhkeat kirjekuoret saatesanoilla "pitäkää ne pikkuputiikit ja varsinkin tori- ja markkinakauppiaat ahdingossa, jotta me isot voisimme rikastua entisestään lisää".

Markettien tapahtumissa ja ihan normioloissakin siellä sisätiloissa saattaa olla samaan aikaan useita tuhansia ihmisiä toisiinsa nojaten, mutta eipä se virus sinne iske, koska sillä ei ole lupaa niin tehdä. Mutta auta armias, kun joku pieni taho yrittää järjestää ulkomarkkinat, jossa muutamilla kymmenillä ihmisillä on taatusti paljon raikasta ulkoilmaa hengittää, niin sinne se virus hyökkää taatusti, siis ainakin päättäjien mielestä.
Varmaa on, että joku tai jotkut näistä poikkeusoloista aina hyötyy, ja nyt se ei ainakaan ole markkina- ja muu tapahtuma-ala. Tällaista kirjekuorihommaa (en kirjoita tähän sanaa korruptio) on tietysti lähes mahdoton näyttää faktaksi, mutta vaikea sitä on toisinpäinkään todistaa.
Ai että sylettää! AI ETTÄ SYLETTÄÄ!