7. elo, 2018

RIP oikeusvaltio

Suomen oikeuslaitos = Suomen epäoikeuslaitos.
 
Maailmassa on vuosisatojen ja varmaan vuosituhansienkin ajan ollut itsensäpuolustamisoikeus. Jos joku hyökkää sinun päällesi, murtautuu kotiisi, uhkaa perhettäsi, vaanii tilaisuutta varastaa ja ryöstää omaisuuttasi, vahingoittaa sinua tavalla tai toisella, silloin on aivan luonnollista, että puolustat kaikkea omaasi. Ei voi olla niin, että kun joku tunkeutuu väkivalloin elämääsi jollain rikollisella tavalla, niin oikeus vaatii sinua antautumaan pahantekijälle ilman puolustautumista.
Tai voi se olla niin, nimittäin Suomessa.
 
Suomessa rikollisella on paljon suuremmat oikeudet kuin rikoksen uhrilla. Kun joku varastaa kaupasta, kauppias ei saa käydä varkaaseen kiinni, ei saa julkaista tämän kuvaa, ei saa tehdä rikolliselle yhtään mitään. Tai saa tehdä, saa nimittäin päästää menemään ja kärsiä varkauden aiheuttama tappio omissa tuloissaan. Vaasassa oikeus, hah "oikeus", langetti kauppiaalle 500 euron sakon ja maksettavaksi varkaalle 1500 euron korvauksen varkaan kuvan julkaisemisesta.
 
Kun joku tunkeutuu kotiisi ja yllätät varkaan, älä vaan koske häneen, vaikka hän pahoinpitelisi perhettäsi tai uhkaisi sinua tai lapsiasi väkivallalla, sillä syyllistyt siinä itsekin rikokseen. Pitää vaan antaa ryöstää ja raiskata vapaasti, ja jälkikäteen toivoa, että saisi oikeudelta oikeutta ja kohtuutta.
Ei saa, ei muuten saa, ei Suomessa.
 
Vankilaan tuomituilla rikollisilla on tuhat kertaa paremmat oltavat kuin sadoilla tuhansilla valtion toimien takia köyhyysloukkuun joutuneilla ihmisparoilla. Vangit syövät ja juovat, pelaavat ja lihovat, pesytyvät ja nukkuvat lämpimässä pehmeillä patjoilla. Suomessa köyhä ei saa riittävän nopeaa lääkärinhoitoa eikä kunnon asuntoa, ei todellista ja aitoa toimeentuloa.
 
HÄPEÄN tällaista "oikeus"laitosta ja monia valtion (lue: hallituksen ja eduskunnan) toimia. Suomi oli oikeusvaltio, RIP sille.

*****
Kun täysin oikeasta elämästä irtautuneet teoreetikot laativat lakeja ja jakavat tuomioita, jotka ovat aivan irrallaan normaalin ihmisen jokapäiväisestä elämästä, ei siitä voi seurata mitään hyvää. Ja kun lakialoitteita hyväksyvät sellaiset henkilöt, jotka eivät uskalla seisoa omien ajatustensa takana vaan nöyristelevät kuin arat pupujussit ruskea kieli joka suuntaan pitkällään, niin kissanripulipaskalakisoppa on valmis.

Kukaan poliitikko ei uskalla koventaa vankien oloja, koska pelkää leimautuvansa rasistiksi tai ties miksi ihmisvihaajaksi, tai mikä pahempaa, pelkää sitä, että ne vangit eivät enää annakaan tälle poliitikolle ääntä ja salaista vaalitukea seuraavissa vaaleissa.
Laittakaa nyt poliitikot ja tuomarit edes pätkä selkärankaa sinne perseenne ja niskanne väliin, ja miettikää, mikä OIKEASTI on oikeutta ja mikä ei! Saatanan tunarit!