23. maalis, 2016

Parit kisat ynnä muuta humua

Joo, hoidin kilpailutoimistohommat eräissä kaisabiljardiskaboissa viime viikonloppuna. Kun puolentoista päivän kuluttua pääsin sieltä pois, piipahdin pikaisesti kotona ja siirryin seuraamaan, siis yleisöksi, toiseen paikkaan toisia biljardikisoja. Ja kuinkas ollakaan, jouduin sielläkin töihin! Paikallinen kisaveturi ei saanut lopputuloksia aikaiseksi, oli sormi vähän sössinyt kaavoja näppäimistöllä, ja mun tehtävä oli korjata syntynyt fiasko ja laittaa oikeat tulokset maailmalle. Pienen ähellyksen jälkeen sainkin homman suoritettua.

Että silleen. Kovasti oon myynyt Eräkokkia (itseäni siis) maailman turuille ja toreille ihmisten nälkää torjumaan. Ja myyn edelleenkin, joka päivä. Itse myynnit aloitan huhtikuun 1. päivä, jolloin oon Kuusankosken keskustassa oranssin markkinateltan kanssa. Aikataulumme löytyy TÄÄLTÄ.

Samana huhtikuun ykköspäivänä, on muuten perjantai, ystäväni-kaverini L. Taneli saapuu Kuusaalle erästä projektia hoitamaan mun rinnalla. Mitähän siitäkin tulee, heh. Noh, jos ei valmista, niin kivaa ainakin. Kuvan ämpärikin meni nurinpäin.