14. helmi, 2016

Äidin siunaus

Kiitän vielä kerran Pentin, Pirjon, Paavon ja Marjan äidin, monien lasten isoäidin ja isoisoäidin Leenan kauniin ja herkän siunaustilaisuuden muistamisesta ja siihen osallistumisesta.
Äiti siunattiin eilen lauantaina 13.2.2016 Kuusankosken uuden hautausmaan kappelissa, saatettiin maan lepoon vanhalla hautausmaalla ja äitiä muisteltiin seurakuntakeskuksessa. Pastori oli asiansa osaava, lämmin, herkkä ja hauskakin. Saattoväki ei olisi voinut olla parempi, lähes kaikki äidin läheiset olivat paikalla hyvin kunnioittavina, siitä heille suurkiitos.

Elämä jatkuu, ainoastaan äidin luona vierailut suuntautuvat nyt hieman eri paikkaan kuin mihin olemme viime vuosina tottuneet.
Kaunis kiitos äitiä hoitaneille henkilöille, mm. Arvolle, Kotiharjun ja Mäkikylän hoivayksikköjen sekä Valkealakodin henkilökunnille sekä Kuusaan sairaalan hoitajille sekä lääkäreille.

Äiti, kiitos Sinulle kaikesta, olit parasta mitä kuvitella saattaa, ja olet sitä yhä.

******************

Olet Äiti tuossa kuvassa eräässä työpaikassasi, josta sinut sadat ja tuhannet kuusaalaiset muistavat, viinikassana Hotelli ja ravintola Kymen Pirtissä. Juuri siellä kävin eilen siunaustilaisuutesi jälkeen Sinua muistelemassa yhdessä poikani Joonan ja hänen kihlattunsa Annun kanssa. Monta tuttua ystävää oli paikalla, ja kaikilta heiltä lähti Sinulle terveiset.