19. heinä, 2015

Kokkikoulutus

Kaikel viisii. Iät ja ajat on jo ollut kokkikoulutusta, hyvä niin. Ensin on kaikille sama ensimmäinen vuosi, jossa opetellaan tavallisen ja keitetyn veden eroavaisuuksia ja mm. miltä mämmi näyttää. Ekan vuoden lopussa tehdään selkoa raa'an ja keitetyn kananmunan eroavaisuuksista. Toisena vuonna aletaan normilinjalla tehdä ruuasta pannukakkuja.

Nyt on koulutuslinjoihin lisätty myös tv-kokkikoulutus. Sille linjalle voi päästä erikoistumaan toisena kokkikoulutusvuotena. Tv-kokkikoulutuksessa ei ole tärkeää miltä ruoka maistuu, vaan miltä se näyttää. Tosi on!

Kuuleman mukaan suunnitteilla on myös radiokokkikoulutusta, jossa ei ole väliä miltä ruoka maistuu eikä miltä se näyttää, vaan miltä se kuulostaa.