11. helmi, 2015

Vielä ehtisi tuhota

Joo, vielä tänään ennättäisin tuhota '100 peräkkäistä päivää ilman alkoholin huikkaakaan'-kuurin. Tästähän voisi päätellä, että mulla on tänään sadas kuiva päivä menossa, ja toden totta, on se totta. Mitään suuria riemunkiljahduksia en asian tiimoilta ruhostani synnytä, katotaan sitten keväällä, kun tulee puoli vuotta täyteen. Ei jos, vaan kun.

Leivättä olen pyrkinyt olemaan jo joulusta asti. Muutaman sämpylän olen syönyt, kun ne on valmiina eteeni kannettu, muuten oon ollut täysin ilman voikkareita. Pari pannaria oon tosin tehnyt tässä talvikuukausien mittaan. Voileivättömyys kiristää kyllä pinnaa, pakko se on myöntää.

Ilman alkoa ja leivättä, ilman mitään 'tarkkaile kaloreitasi'-dieettejä ja ilman kuntoiluja: paino pudonnut 12 kiloa muutamassa kuukaudessa. Ja nyt kun taas on verenpainelääkkeetkin haettu pikku (kuukauden) tauon jälkeen apteekista, on yläpaine pudonnut reilusta kahdesta sadasta 160:een ja alapaine 140:stä reiluun sataan. Ei haittaa, vaikka laihtuukin, kestääpähän muutenkin huonot nivelet paremmin.