Pensselsonin blogi

12. syys, 2022
Kun aina varsinkin ennen vaaleja puolueet riitelevät siitä, kenen syytä mikäkin yleensä tukala tilanne on, oppositio syyttää hallitusta ja hallitus oppositiossa istuvia entisiä ministeripuolueita, niin mulla olisi ehdotus tilanteen korjaamiseksi. Saanko kertoa? Ai en saa? No tässä se kuitenkin on:

Puhdistetaan pöytä, pöydän alunen sekä kaikki arkistot. Tällä tarkoitan, että hulautetaan kaikki lait, sopimukset, yleiset käytännöt, asetukset + aivan kaikki muut sopparit sontakaivoon. Kaikki! Tyystin kaikki!
Näin olisimme tilanteessa, jossa ei olisi huonoja sopimuksia, ei huonoja lakeja, ei yhtään mitään, mitä nyky- ja entishallitukset olisivat päässeet sössimään ja hyvävelijunailemaan, olisi vain tyhjä ja puhdas pöytä. Siinä ei sitten hallituksen eikä opposition tarvisi syytellä toisiaan, vaan kaikki tarmo pitäisi suunnata suht massiiviseen urakkaan maamme palauttamiseksi sivistyskelpoiseksi.
Mitäs sanotte, gimmat ja kundit?
1. syys, 2022

Olen kirjoittanut tästä aiheesta aiemminkin, mutta pieni kertaus:

Kun ihmisen silmin katsotaan, on hirvieläimiä liikaa. Hirvieläimet aiheuttavat paljon tuhoa nimen omaan ihmiselle tallomalla puuntaimia ja viljaa, syömällä ihmisravinnoksi kelpaamatonta mutta ihmisille tärkeää rahanlähdettä eli niitä taimia, muuta puustoa jne. Lisäksi hirvieläimet aiheuttavat runsaasti kolareita autojen kanssa, missä paljon ihmiselle kallista peltiä ruttaantuu ja joskus joku ihmishenkikin saatetaan menettää tai rampauttaa. Tämä on faktaa.

Hieman samalla tavoin on petoeläinten, kuten susien, karhujen ja vaikkapa näätäeläinten laita. Nekin aiheuttavat ihmisille aineellista eli rahallista tuhoa tappamalla hirviä, peuroja, karjaa, koiria, lintuja jne. Kun näätä tappaa linnun, ei ihminen voi enää sitä lintua itse haulikolla tai luodikolla kuoliaaksi pamauttaa, mikä on ihmissilmin katsottuna ikävää. Samoin kun karhu tai susi kaataa peuran tai hirven, ei ihminen voi niitä enää metsästää. Harmittaahan sellainen.
Näistä em. syistä ihminen päättää, että mainittuja petoeläimiä pitää tappaa. Ihmisen silmin on hyväksi, että mainittuja eläimiä eliminoidaan.

No entäpä, kun asioita katsotaan ihmisen ulkopuolelta Äiti Maan silmin, koko maapallon silmin? Luulenpa, että Äiti Maa ajattelee ihmisistä samalla tavoin kun me ihmiset ajattelemme petoeläimistä. Jos Äiti Maa saisi päättää, se tuhoaisi valtavan määrän ihmisiä, jotta maapallo saisi tilaa hengittää ja parannelle itseään. Parannella sitä ylivoimaisesti kaikkein tärkeintä; tellusta.

Jos olisin ukkojumala, vetäisin arvalla jokaisesta valtiosta aluksi 10% ihmistä mestattavaksi, niin rikkaita kuin köyhiäkin. Jos tämä ei havahduttaisi ihmisahneutta, valitsisin toiset kymmenen prosenttia. Jokohan nyt ihminen tajuaisi, että ahneus vie lopulta perikatoon, että rikkauksilla ei tehdä haudassa mitään.

Koska en ole ukkojumala, ukko kylläkin, niin asetun itse ensimmäiseksi lahtijonoon. Kuka ilmoittautuu mukaan sille toivottavasti joskus tulevalle lahtilistalle? Vai ahmitaanko vielä lisää maan rikkauksia juuri meille itsellemme, koska rahallinen rikkaus nostaa ihmisen toisen ihmisen yläpuolelle, mikä lienee koko ihmiskunnan tarkoituskin, vai kuinka? Niin, piti kysymän, käyttävätkö eläimet rahaa?

16. elo, 2022
Uutisissa kerrotaan, että Ukrainasta lähtemään päästetty maissia täynnä oleva ensimmäinen kansainvälinen viljalaiva on kadonnut. Nyt sen uskotaan menevän sopimusvastaisesti Syyriaan, joka on Venäjän liittolainen.

Aiemmin Venäjä ja mm. YK neuvottelivat, että viljalaivoja päästettäisiin kulkemaan Ukrainan satamista maailman nälänhädän lievittämiseksi. Nyt mitä ilmeisimmin ko. laivan sijainnin kertova laite on otettu pois päältä, ja tällä keinoin laiva yrittää keplotella venäjämyönteiseen satamaan, siis sinne Syyriaan.

Kysymys: MIKSI Venäjän kanssa neuvotellaan enää yhtään mistään? Venäjän valtio on maailman ylivoimaisesti suurin rikollisliiga, joka ei piittaa mistään kansainvälisistä sopimuksista, eikä sitä hetkauta kansainvälinen laki.

Mitä nyt tulisi tehdä? Kun mikään diplomatia ei tehoa, on Venäjälle laitettava koko vapaan maailman puolesta luu kurkkuun. Venäjän on saatava sitä, mitä se antaa muulle maailmalle, eli kurjuutta ja hätää. Venäjälle on annettava kuolettavia iskuja räjähtävän teräksen muodossa joka ikiseen kaupunkiin, satamaan, lentokenttään, tehtaaseen, siltaan jne jne.
Aivan yksinkertaisesti Venäjän johto on saatettava kansainvälisen oikeuden eteen (kuoleman)tuomiolle ja samalla koko valtio on alistettava lain piiriin!
24. heinä, 2022
Rajat Venäjälle aukesi taas mm. halvan bensan hakuja varten. Perkele! Ei yhtään euroa eikä yhtään superitsekästä oman edun tavoittelumatkaa enää Venäjälle! Ei yhtään venäläistä Suomeen, ennen kuin sota on päättynyt, joka ikinen putinisti hirtetty munistaan ja Ukrainalle korvattu Venäjän kassasta vähintään kymmenkertaisesti Ukrainalle aiheutettu tuho!

Jokainen suomalainen, joka tankkaa tai käy muuten ostoksilla nykyään Venäjällä, on minun silmissä maanpetturi.

Joissain netin kommenteissa sanotaan, että tavallinen venäläinen kansa kärsii Ukrainan sodasta. Voi vi**u mitä tekopyhyyttä! Ukrainalainen ei kärsi, ukrainalainen kuolee! Ihan koko Ukraina kärsii aivan julmetulla tavalla. Mitä on se, jos joku venäläinen vladimir tai hänen perheenjäsenensä elää normaalia hankalammassa tilanteessa, häntä ei sentään pommiteta, ryöstetä eikä raiskata!
3. heinä, 2022

Pieni tarina nimeltä Ystävyys.

Ollessani Amazonilla uimassa joessa huimassa, havitteli kaimaani haimaani. Säästyin toki pahemmalta, verta vuoti vain jalan alta. Mutta lähes menetin järjen, kun eläin söi räpyläni kärjen.
Tuli ambulanssi, jota ajoi Bambu-Anssi. Hän puita väisteli ja viidakon läpi taisteli.

Saavuimme sairaalaan, josta pääsin pois kahvilaan. Palasin rantaan, jätin evääni santaan. En oleta, että kaimaani lahjasta kiittäisi, kunhan edes mausta pitäisi.
Ystävyyttä on makkara leivän päällä.